Var är sommaren

Känns väldigt konstigt detta. Bara en vecka kvar på juni och så här kallt ute. 12 grader ute på morgonpromenaden och jag frös trots långa tights och längärmad jacka. 

Vi har bara suttit ute på terassen en enda gång, parasollet står fortfarande i uterummet och poolen är inte ens avtäckt. Igår kväll var det så kallt i uterummet så fick gå in och sätta mig i soffan. Så jag hoppas de som semestrar i sverige nu har andra aktiviteter än sol och bad på schemat. Jag hoppas verkligen att värmen kommer snart så vi får njuta av underbara sommarsverige. Ser väl lite ljusare ut nästa vecka. Hoppas, hoppas.

Känner mig en aning piggare i dag men en bit kvar. Tråkigt, tråkigt med det är bara att kämpa på och ta det lite lugnt. Eftersom jag har en lugn jobbvecka så har jag passat på att boka en tid hos optikern. Dags att kolla om ålderssynen har blivit sämre. Jag behöver glasögon när jag läser och tittar på bilder och annat på nära håll. På långt håll ser jag hur bra som helst. Har provat progressiva men känner mig inte redo för det ännu. Så nu har jag läsglasögon över allt i hela huset och dom åker av och på hela tiden. Jag gillar glasögon med färg och bling-bling. Inte helt lätt att hitta. Någon som vet var jag kan hitta det får gärna höra av sig.

Bildresultat för glasögon

Vet inte hur mycket jag orkar med efter besöket hos optikern. Men om jag orkar ska jag titta lite på väskor till hundarna. Vi vill vara förberedda den dagen hundarna ska följa med till spanien. Eftersom våra hundar är så små så får dom flyga i kabinen i var sin väska med ett visst mått. Så ska se lite var som finns här i stan i de olika djuraffärerna. Vill ju gärna att väskorna ska vara lite fina också och inte allt för dyra. Någon som har något bra förslag på var jag hittar bra och fina hundväskor?

Bildresultat för hundväskor

Bildresultat för hundväskor

Bildresultat för hundväskor

Bildresultat för hundväskor

Bildresultat för hundväskor

Bildresultat för hundväskor

Bildresultat för hundväskor

Bildresultat för hundväskor

Nu önskar jag er alla en skön tisdag.

Kram Vendela

 

 

23 Jun 2015