Varför vill inte min kropp

Kylig morgon och jag är så tacksam att jag inte behöver gå morgonpromenad.

En bild från mitt köksfönster nu på morgonen.

Jag förstår inte det här med min kropp. Varför vill den inte träna? Någon som kan svara på det? Som ni vet så älskar jag att springa men på grund av min häl så kan jag inte det nu och det tynger mig väldigt. Så det tog ett tag innan jag kom igång md annan träning. När jag väl gör det och har gjort det några gånger så börjar det göra ont i nedre delen av ryggen och även i en axel. Så nu kan jag inte göra det heller för jag vill inte att låsningen i ryggen ska bli värre.

Så längtar verkligen till att få göra detta igen. Min tro är att jag kommer att kunna springa igen.

Bildresultat för vill springa

Just nu ser jag inte fram emot att sitta stilla i en flygplansstol i ca 4 timmar om några dagar. Men förhoppningsvis har det blivit ännu lite bättre i ryggen då.

Ska snart ge mig iväg till vårdcentralen i Nättraby och ta ett blodprov för att se om jag har rätt dos medicin för min sköldkörtel.

Så här glad brukar jag inte vara när jag tar blodprov. Men nu har jag blivit ganska van efter alla år med provtagning så det är skönt. Tyckte det var väldigt jobbigt för några år sen och behövde ligga ner. Men nu går det mycket bättre.

Bildresultat för blodprov

Efter det blir det jobb och senare i kväll ska vi ha en liten träff med alla som är på Hälsogränden och gå ut och äta. Ska förhoppningsvis både bli gott och trevligt.

Så det ser ut att bli en bra tisdag för mig.

Önskar er alla en bra tisdag. Take care.

Bildresultat för tisdag

Kram Vendela

 

 

 

15 Dec 2015