Vegetariskt julbord

Ingen träningsvärk idag så nu hoppas jag att jag kan köra på med lite mer träning nästa vecka. 

Ska snart köra igång med lite bak. Idag ska jag baka saffransbullar med fyllning. Tycker det är så mycket godare än vanliga lussekatter. Så jag hoppas det blir ett lyckat bak.

När degen jäser passar jag på att städa. 

Ikväll ska jag och Thomas gå på Vegetariskt julbord på Nya skafferiet med några vänner. 

Så jag hoppas jag kommer att få uppleva en härlig smakupplevelse. Ska bli spännande att se vad dom kommer att erbjuda och jag hoppas jag får känna lite julkänsla. Annars kommer det att bli som vilket buffébord som helst. 

Denna helgen blir det varken fredagsmys eller lördagsmys här hemma. Vi ska iväg på middag imorgon också. Våra vänner från USA bjuder på middag. Ska bli kul att ses. Snart kommer dom flytta till Uppsala och efter det kommer vi nog att ses ännu mer sällan. 

Sen får vi se vad helgen mer har att erbjuda. Eftersom det är första advent på söndag så blir det väl lite pyssel med det. Känns som om jag kanske skulle ha köpt lite nya stjärnor till fönstrena. Så får se om vi lyckas med det. Blir lite stressad över det här med Black friday. Massor med folk och mycket kö. Något som jag helst håller mig borta ifrån. Skulle naturligtvis ha tänkt på det lite tidigare. Ja, ja nu är det som det är. Kanske blir det bara gamla stjärnor som åker upp.

Önskar er en härlig fredag och skön helg.

Kram Vendela

 

25 Nov 2016