Vem är viktigast i ditt liv

Fullt upp igår och också väldigt trött, men dagen gick bra. Igår gjorde vi psykometri med Andmammorna. Det innebär att alla tar ett föremål med sig och det kan vara i stort sett vad som helst, smycke, ring, sten, leksak eller något minne. Men vi gjorde en liten miss igår och la alla föremål i en liten påse. Detta gjorde att energierna från våra föremål blandades så det blev inte rätt budskap till rätt person. Så det blev verkligen en upplevelse men nu har vi lärt oss att nästa gång ska vi inte lägga föremålen i en påse utan på en bricka eller liknande. Men ändå helt ortroligt vad du kan känna in i ett litet föremål. Vi är olika så vi känner olika mycket. 

Vi pratade även om vem som är viktigast i ditt liv. Första gången jag fick den frågan för många år sen, det var när jag gick hos en terapeut, så svarade jag barnen, min man, mormor, vän med mera. Terapeuten fortsatte fråga och jag svarade aldrig mig själv. Jag visste inte det då, jag var så oviktig för mig själv och har under hela min uppväxt inte blivit behandlad som en viktig person och därefter inte heller tyckt det om mig själv.

Men nu vet jag vem som är viktigast i mitt liv. Det är viktigt att veta det för tar du inte hand om dig själv kan du heller inte hjälpa andra. Så glöm inte bort dig själv

Idag ska jag få känna på en kristallhealing. Har ju börjat en sådan utbildning på nätet men ej provat sjäv så det ska bli spännande att få testa det.

Den utbildningen har hamnat lite i paus nu på grund av allt annat jag har just nu. Men när det lugnar ner sig för mig kan jag fortsätta läsa. Ser fram emot när det blir varmare ute att kunna sitta ute i solen och läsa.

I kväll är det återigen match för KHK efter ett kort uppehåll på grund av en turnering för landslaget. Är så besviken på att deras tränare Per Hånberg blev sparkad och för motiveringen till det. Så dåligt. Har svårt att tro att detta ska hjälpa men vi får se hur det går i kväll.

Önskar er alla en skön onsdag.

Kram Vendela

15 Feb 2017