Vilken match

Vilken spännande match det blev igår, U21 EM. Sverige mötte Portugal och Italien mötte England. Italien vann med 3-0 mot England och då räckte det med oavgjort för Sverige och Portugal för att gå vidare. 

När Sverige och Portugal fick besked om att Italen ledde mot England så började båda lagen spela för oavgjort så det blev lite halvtråkigt. Men när det är ca 7-8 minuter kvar på matchen så gör Portugal mål. Nej, nej, nej då är inte Svergie vidare utan Italien vidare istället. 

Svårt att tro att Sverige ska få in en boll när det bara är några minuter kvar. Men vad händer när det är ca 2 minuter kvar på ordinarie matchtid? Jo Sverige gör mål och det står 1-1 och Sverige vidare igen. Helt otroligt och så spännande.

Bildresultat för u21 em 2015

Så ett stort grattis till Sverige U21. På lördag är det dags igen.

Det är så tråkigt att skriva det men jag är fortfarande inte pigg. Morgonen började med morgonpromenad och jag känner när jag går att det är så tungt. I början av veckan var min förhoppning att jag eventuellt skulle kunna springa i slutet på veckan men igår flyttades min förhoppning till måndag nästa vecka. Men idag är jag osäker på när jag kan springa igen. Längtar så. Förstår inte vad det är som har bitit sig fast i min kropp och inte vill släppa. 

Idag är min tanke att jag ska städa och klippa gräset. Men just nu känns det väldigt tungt. Städningen ska jag nog fixa men gräsklippningen känns mer tveksam just nu. Så vi får se om energierna plötsligt hoppar på mig igen. Hoppas, hoppas.

Bildresultat för hopp

Bildresultat för hopp

Bildresultat för hopp

Önskar er alla en skön torsdag.

Kram Vendela

 

 

 

25 Jun 2015