Vill dela med mig

Har funderat på detta ett tag och jag vill väldigt gärna dela med mig av mina hundar, Nikki och Zlatan. Detta både för min skull och för deras skull.

Eftersom jag jobbar max 50 % i veckan så är det jag som har det stora ansvaret för hundarna och med hjälp av Thomas och barnen ibland. Men det är svårt för dom att hjälpa till mera eftersom dom alla jobbar heltid. 

Så då har jag funderarat på det här med att dela med mig av hundarna till någon som gärna vill ha hund men som kanske inte kan eller vill ha en egen hund. Som kan ge mina hundar uppmärksamhet, kel och kärlek som jag inte alltid orkar eller har tid med.

För det blir så, jag blir trött och irriterad på mina hundar ibland och då skulle det kännas så bra att dom ibland fick vara hos någon som älskar dom lika mycket som jag gör och ger dom lite extra uppmärksamhet och kel och att jag fick längta efter dom ibland.

Jag tror att detta skulle kunna bli en win-win situation för alla inblandade.

Men det är svårt att veta hur jag hittar en sådan person så jag börjar med att skriva det här på bloggen så får vi se om det händer något.

Så även om du som läser det kanske inte är intresserad så kanske du känner något som skulle vilja gosa med mina små älsklingar. Hör av er i så fall.

Kram Vendela

 

 

14 Oct 2015