Vinterland

Det gick som jag önskade, bra hos tandläkaren, i stort sett ingen tandsten efter två år, känner mig så nöjd och duktig. Däremot så är det mina gamla lagningarna som kan rasa imorgon, om ett år eller senare. Så det är bara att hoppas att dom håller så länge som möjligt. Igår var jag nästan lite rädd att tugga på ena sidan. Men nu håller vi tummarna för att de håller länge.

Ja nu är det redig vinter ute igen, verkligen ingen favorit till mig. Så här ser det ut hemma hos oss just nu.

Det är ju inte bara att det blir kallt ute utan det är så mycket annat som kommer med snö. Det ska skottas, du behöver ha mycket kläder på dig, du behöver skrapa bilrutan, det är halt på gatan och det händer trafikolyckor. Livet är så otroligt mycket lättare när det är varmt. Så längtar efter sol och värme, får nog ta en tur till Spanien snart. 

Skulle egentligen jobbat idag men det blev ombokat och det känns helt ok faktiskt. Det är min enda hellediga dag den här veckan så det var nog meningen att det skulle bli så. Men helt ledig känner jag mig aldrig. Men kan om jag vill. Thomas är på väg hem från Paris och när han kommer hem så ska vi åka och luncha och veckohandla. Det är trevligt att ibland ha sällskap när jag handlar, men oftast så vill man göra det snabbt och effektivt. Eftersom Thomas inte handlar så ofta så tar det ju alltid lite längre tid och han vill gärna titta på lite mer och så. Men det är ju trevligt om vi tillsammans kommer fram till något gott vi vill äta. 

Önskar er en härlig vinteronsdag.

Kram Vendela

8 Feb 2017