Vit februarimåndag

Det blev en liten städning här hemma i fredags, men ingen bakning utan efter städningen så blev det soffläge för mig. Så piggade på mig ganska bra till eftermiddagen och det var skönt. Lördagen ägnade vi åt shopping och det blev bland annat en ny fåtölj till mitt rum på Hälsoplan. Min gamla fåtölj är en gammal från min pappa som vi själva har klätt om. Men nu ville jag ha en som jag kan krypa upp i. Har så svårt att bara sitta rakt upp och ner, vill gärna dra upp ett eller två ben under mig. Så nu kan jag det. 

I lördags kväll tittade vi naturligtvis på melodifestivlen som är i gång igen. Gillade helt klart sista låten med Nano.

Blev verkligen glatt överraskad av både röst och låt. Mycket känsla som berörde mig. 

Söndagen började med frukost och melodikryss och sen gjorde jag små pajer som vi ska ha med oss på fredag då vi ska ha vår lilla tapaskväll hemma hos Kevin och Michaela.

Sen åkte vi till Mio-möbler för att hämta fåtöljen vi köpte igår och körde den till Hälsoplan. Får visa bild lite senare i veckan. Därefter körde vi till Claes Ohlsson för att köpa en ny skrivare.

Idag är det måndag och en ny spännande vecka att se fram emot. Hade sett fram emot att få börja min vecka på löpbandet men just nu är inte min mage riktigt som den ska och det påverkar mig väldigt mycket. Så ingen träning idag. När jag mår dåligt inombords så reagerar även min mage på det. Men just nu mår jag bra så jag vet inte riktigt vad det kan vara, så får nog börja fundera lite på om det är något jag äter. Detta har pågått i drygt en vecka nu. Så nu får det vara nog.

Idag är det hemmajobb för min del och snart dags för min skypeterapi. Hoppas också att bokföringen funkar idag så jag kan göra bokslutet och släppa det. Sen blir det lite annat pill vid datorn.

Önskar er alla en härlig måndag och en ny spännande vecka att se fram emot.

Kram Vendela

 

6 Feb 2017