Webbradio

Så var det redan fredag igen. Idag är jag ledig och började min morgonen som vanligt med en promenad i skogen med hundarna. Inget höjdarväder ute men inte kallt och det är jag ju väldigt tacksam för.

Idag har jag tänkt att jag ska baka och städa. Thomas har varit i Stockholm hela veckan och kommer hem i kväll så då blir det lite mys framför TV med idol och lite annat.

Vill passa på att tipsa er om ett radioprogram som Lifecap gör på Radio Roslagen, Fånga ditt liv med Gaya Pienitzka. Gaya gör programmet tillsammans med en gäst med olika teman. Så detta kan man lyssna på på webbradio. Perfekt att kunna lyssna när man har tid och lust. Jag tycker det är perfekt att lyssna när jag promenerar, städar eller vid annat tillfälle när det passar och man känner för att lyssna.

Här en bild på Gaya.

Bildresultat för gaya pienitzka

 

 

Första avsnittet är med Åsa Nilsson som hade ångest i många år. Åsa har också gått flera utbildningar på Lifecap och jobbar bland annat med energiterpi. Hon berättar om det och om hur hon lyckades komma ur sin ångest. Mycket intressant.

Här en bild på Åsa.

Bildresultat för gaya pienitzka

Här är länken för er som är intresserade, kopiera och klista in:

http://radioroslagen.se/webbradio/old/#!/program/2561/avsnitt/2643/

Så ta er tid att lyssna och få tips och råd på hur du kan må bättre och leva livet fullt ut.

Behöver ni träffa någon och prata med så finns jag här för dig.

Önskar er alla en härlig fredag och skön helg.

Kram Vendela

 

 

 

13 Nov 2015