Yes, yes, yes

Nu äntligen har vi fått besked. Igår fick vi ett positivt besked att radhushet i Spanien blir vårt och till det låga priset. Så det känns fantastiskt bra. 

Vi har skrivit på kontraktet och betalt in handpenningen. Nu behöver vi ordna ett NIE-nummer, som är som ett personnummer i Spanien, och ett spanskt bankkonto. Sen har vi inte riktigt klart hur snart vi måste åka ner till Spanien. Men det får vi förhoppningsvis veta idag.

Det är ju lite pyssel med huset eftersom det är tomt, inga möbler och inga vitvaror. Allt blir ju lite svårare eftersom vi inte bor där. Det finns många erbjudande om möbelpaket som hinnehåller allt, även till köket. Det känns ju lite lockande att få gå runt att kika och leta efter möbler och annat man vill fylla sitt hem med. Men tiden kanske inte finns till det. Så vi får se hur vi gör.

Vi vill även riva en vägg och det hade vi ju gärna velat göra innan vi fyller huset med möbler och annat. Så lite olika saker att tänka på innan vi kan flytta in. Men jag känner ingen stress utan det får ta den tid det tar.

Här kommer lite bilder på radhuset:

Här en bild på framsidan. Vårt radhus är det som är längst bort på kanten.

Framsidan som just nu är lite ovårdad.

Entreén in till vardagsrummet.

Vardagsrummet från andra hållet. Trappa upp till övervåning och en liten toa. Väggen bakom trappen är den vi vill ta bort. Där bakom är köket. Så vi får det lite mer öppet.

Köket. I köket finns utgång till baksidan och poolen.

Poolområdet med en hel del gräsmatta som vi gillar.

Ett litet smakprov på hur det ser ut. Men det är svårt att fånga allt i en bild.

Men ett nytt spännande projekt i vårt liv.

Önskar er en bra dag.

Hörs snart igen.

Kram Vendela

 

 

3 Feb 2015